Διήμερο πρόγραμμα διαμονής στον Αρόλιθο με δραστηριότητες και ψυχαγωγία

μαθητές λυκείου, μαθητές γυμνασίου, διήμερη εκδρομή, διήμερο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, εκπαιδευτικοί, μαθητές, αγροτουριστικοί χώροι, ενναλλακτικός προορισμός, παραδοσιακό ξενοδοχείο

Διήμερο πρόγραμμα διαμονής στον Αρόλιθο με δραστηριότητες και ψυχαγωγία

Μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση πολυεργαστηρίων σε συνδυασμό με διαμονή στον Αρόλιθο, το Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό.

Παράλληλα με τη διαμονή τους στα παραδοσιακά καταλύμματα, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν και μια σειρά από δραστηριότητες εμπνευσμένες από τη κρητική παράδοση.

Το πρόγραμμα μπορεί να οργανωθεί ως πλήρες πρόγραμμα όπως προτείνετε παρακάτω ή με επιλογή από ορισμένες δραστηριότητες που επιλέγονται από το σύνολο.

Ξενοδοχείο

Στο χώρο μας λειτουργεί ξενοδοχειακή μονάδα με δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα.  Το κάθε δωμάτιο διαθέτει βασικό εξοπλισμό, ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα, τηλεόραση, τηλέφωνο, κλιματιστικό και ψυγείο.  Η μορφή τους είναι απλή παραδοσιακή χωρίς πολυτέλειες. Τα δωμάτια είναι διάσπαρτα μέσα στο χώρο, χωρισμένα σε γειτονιές.  Όλα διαθέτουν καλωδιακή σύνδεση στο internet.  WIFI είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένο χώρο, στη ταβέρνα, στην υποδοχή, στο καφενείο και στην αίθουσα συναντήσεων.  Το ιντερνετ παρέχεται δωρεάν.

Ταβέρνα

Στη ταβέρνα του συγκροτήματος υπάρχει δυνατότητα να προσφερθεί μεσημεριανό και βραδινό γεύμα.

Μουσείο Αγροτικής Ιστορίας και Λαϊκής Τέχνης

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Οι μαθητές θα έχουν μια πλήρη εικόνα της καθημερινής ζωής στο χωριό, συμμετέχοντας στις δραστηριότητες των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται μέσα στο χωριό. 

ΗΜΕΡΑ 1Η

Άφιξη –- Ποτό Καλωσορίσματος

Βότανα της Κρήτης

Παρέχουμε πληροφορίες για τα πιο δημοφιλή Κρητικά βότανα. Οι πληροφορίες σχετίζονται με την υγεία και την διατροφή.  Στο τέλος οι μαθητές απολαμβάνουν ένα ορεινό τσάι γεμάτο αρώματα και λαμβάνουν ένα δείγμα.

                                                         Λουκουμάδες, Ελληνικός καφές

Οι μαθητές  ζουν την εμπειρία του παραδοσιακού καφενείου, ετοιμάζουν τον δικό τους Ελληνικό καφέ, δοκιμάζουν λουκούμια και υποβρύχιο ( βανίλια ) και μαθαίνουν πώς να φτιάχνουν λουκουμάδες.

Στο τέλος γεύονται τους λουκουμάδες και λαμβάνουν την συνταγή.

Κομπολόι

Μετά από μια σύντομη παρουσίαση σε power point της ιστορίας του κομπολογιού, οι μαθητές φτιάχνουν το δικό τους κομπολόι με τις χάντρες που τους παρέχουμε. Και στο τέλος κρατούν το δημιούργημα τους ως αναμνηστικό.

 Η ομάδα συνοδεύεται από μέλη του προσωπικού ντυμένα παραδοσιακά.

Παραδοσιακό Δείπνο

ΗΜΕΡΑ 2Η

Παραδοσιακό Κρητικό Πρωινό στην ταβέρνα «ΔΕΛΦΥΣ»

1ο Μέρος

Τάισμα, άρμεγμα προβάτων & αιγών, κότες , κουνέλια & παγώνια

Παραγωγή Κρητικού Τυριού από το γάλα των προβάτων – Γευσιγνωσία τυριού, Ράβδισμα ελιάς, Προϊόντα λαδιού , Χαρακτηριστικά λαδιού.

Μάθημα μαγειρικής με γεμιστά, ντολμαδάκια, τζατζίκι, ντάκο, σαρικόπιτες

Μεσημεριανό γεύμα στην Ταβέρνα «ΔΕΛΦΥΣ»

με τα πιάτα που προετοιμάστηκαν από το μάθημα μαγειρικής

Μεσημεριανή ξεκούραση

2ο Μέρος

Ζύμωμα Ψωμιού (ψήσιμο και γευσιγνωσία με ελιές κ τυρί)

Επίσκεψη στο Μουσείο του Αρόλιθου 

Ένα πολύ πλούσιο Λαογραφικό Μουσείο, με τρείς μεγάλες αίθουσες που περιλαμβάνουν αντικείμενα της γεωργικής  ιστορίας και λαικής τέχνης

Κέρασμα στα παραδοσιακά σπίτια

 Οι μαθητές θα επισκεφθούν τα παλιά παραδοσιακά σπίτια , όπου θα κεραστούν

με ποτά και μεζέδες

Υφαντκή Τέχνη

Μία από τις σημαντικότερες και αρχαιότερες τέχνες.  Οι μαθητές ενημερώνονται για τη παραγωγή του νήματος, ξεναγούνται στο Μουσείο στα εκθέματα υφαντικής και με τη καθοδήγηση της υφάντριας δοκιμάζουν μόνοι τους να κατασκευάσουν ύφασμα.  Με την ολοκλήρωση του προγράμματος παραλαμβάνουν το δικό τους αναμνηστικό ύφασμα.

                                                                           Ψηφιδωτό

Η ψηφιδογράφος Νίκη Λυρώνη, ενημερώνει τους επισκέπτες για την αρχαία τέχνη του ψηφιδωτού και εν συνεχεία οι ίδιοι δοκιμάζουν να κατασκευάσουν ένα μικρό δείγμα ψηφιδωτού.

Παραδοσιακό γεύμα στην ταβέρνα

Διαγωνισμός χορού.  «Dancing with the stars»

Χιουμοριστική διαδικασία όπου οι μαθητές επιδεικνύουν τις χορευτικές τους ικανότητες.  Με τη λήξη του διαγωνισμού λαμβάνουν και ένα CD με ελληνική και κρητική μουσική.

Όλο αυτό είναι μια αρχική πρόταση.  Είμαστε στην διάθεση σας, για να προσαρμόσουμε ένα πρόγραμμα πιο βολικό στις ανάγκες, τα αιτήματα τόσο τα δικά σας όσο και των μαθητών σας.

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Επίσημη ιστοσελίδα: www.arolithos.com

 

 

«Τα παιχνίδια της αυλής» Τις Κυριακές του Μάρτη στον Αρόλιθο

Παλιά παιχνίδια, παιχνίδια στο χωριό, παιδικά παιχνίδια, παιδιά στην αυλή,πως παίζαμε παλιά, μικροί μεγάλοι σε δράση, χαρούμενα παιδιά, μουσείο, εκπαιδευτικά προγράμματα, λαογραφικό μουσείο, η ζωή του χθες

Μάρτιος 2017

5, 10, 15, 20, 25… 80, 85, 90, 95, 100!

Φτου και βγαίνω… και πηγαίνω στον Αρόλιθο, στο παραδοσιακό Κρητικό χωριό!

Ο σύλλογος φίλων της παράδοσης Νόστος και το μουσείο αγροτικής ιστορίας και λαϊκής τέχνης παρουσιάζουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τα παιχνίδια της αυλής»!

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί την αξία των παλιών παιχνιδιών παίζοντας στις αυλές του χωριού μας!

Ελάτε να γνωρίσουμε στα παιδιά μας τη χαρά και ανεμελιά των παιδικών μας χρόνων!

Οι μικροί μπόμπιρες που αυτοσχεδιάζουν και χαίρονται παίζοντας.  Οι αναμνήσεις των παιχνιδιών του χθες.  Κορίτσια ή αγόρια ή και όλοι μαζί, δύο ή τέσσερις ή και όλοι μαζί απολαμβάνουν και χαίρονται.

Το παιχνίδι είναι μια σταθερή αξία της παιδικής ηλικίας σε όλες τις κοινωνίες.  Συμβάλει στην ομαλή ψυχοσωματική κι πνευματική ανάπτυξη του παιδιού.  Δομεί το παρόν για το μέλλον.

Το παραδοσιακό παιχνίδι είναι το προιόν του δρόμου, της γειτονιάς, της πλατείας, μοχλός για τη δημιουργική απασχόληση.  Δίχνει στοιχεία του χαρακτήρα και του εσωτερικού κόσμου του κάθε παιδιού.

Μέσα από τα παιχνίδια αυτά τα παιδιά διασκέδαζαν, δημιουργούσαν, εκφράζονταν, ανέπτυσαν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους.  Παράλληλα υπάκουαν σε κανόνες, μάθαιναν να συνεργάζονται, να κερδίζουν και να χάνουν.

Μέσα από το ταξίδι αυτό γινόμαστε και εμείς για μια ακόμα φορά μικρά παιδιά και παίζουμε για να χαρούμε.

Στο χώρο λειτουργούν καφενείο και ταβέρνα για την εξυπηρέτηση σας!

Σας περιμένουμε να παίξετε και να χαρείτε και εσείς μαζί μας.

Δηλώστε συμμέτοχη στο 28 10 82 10 50

επίσημο site:  www.arolithos.com

Αποτελέσματα / Results Booking.com 2016

Αποτελέσματα της βαθμολογίας των πελατών της Booking.com για τον Αρόλιθο 2016.                 Results of guests reviews for Arolithos Village 2016.
#guestsloveus #bookingcomawards #arolithos2016

επίσημο site: www.arolithos.com

Arolithos Village Hotel Booking com awards (2) Arolithos Village Hotel Booking com awards (3) Arolithos Village Hotel Booking com awards (4)

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ KNSOSSOS 2017 ΣΤΟΝ ΑΡΟΛΙΘΟ

Η εταιρεία Radio Taxi Knossos επέλεξε τον Αρόλιθο το Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό για να γιορτάσει με τα μέλη της το νέο έτος και να κόψουν τη βασιλόπιτά τους.   Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21/01/2017 το βράδυ στην αίθουσα «Αγορά», στον Αρόλιθο.   Πλούσιο μενού με παραδοσιακές κρητικές γεύσεις, άφθονο κρασί, μια υπέροχη ζωντανή ορχήστρα και καλή διάθεση  αποτέλεσαν τα στοιχεία για ένα υπέροχο Σαββατόβραδο.  Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία και ιδιαίτερα το ΔΣ και ευχόμαστε σε όλη τα μέλη και τις οικογένειες τους καλές κούρσες με υγεία, προσωπική και επαγγελματική ευημερία.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, Νέο Έτος, Κοπή Πίτας, Το κοπή τη πίτα, γιορταστικό πρόγραμμα, ζωντανή μουσική, παραδοσιακό φαγητό, κρητική κουζίνα

Κοπή Πίτας 2017 μελών του Ράδιο Ταξί Κνωσσός Ηρακλείου

16265934_1295343357196641_7720266615028126397_n

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2017 ΕΤΑΙΡΕΙΑ VELUDA ΣΤΟΝ ΑΡΟΛΙΘΟ

Η εταιρεία Veluda επέλεξε τον Αρόλιθο το Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό για να γιορτάσει με τους συνεργάτες της το νέο έτος και να κόψουν τη βασιλόπιτά τους.   Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 22/01/2017 το μεσημέρι στη ταβέρνα «Δελφύς», στον Αρόλιθο.   Πλούσιο μενού με παραδοσιακές κρητικές γεύσεις, άφθονο κρασί και καλή διάθεση αποτέλεσαν τα στοιχεία για ένα υπέροχο μεσημέρι Κυριακής, που έμοιαζε και με μια εξόρμηση από τη πόλη και τη καθημερινότητα της.  Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία και προσωπικά το κο Βασίλη Βελούδα και ευχόμαστε σε όλη την ομάδα του καλές δουλειές με υγεία, προσωπική και επαγγελματική ευημερία.

Κοπή Πίτας Εορταστικό γεύμα, κυριακάτικο μεσημεριανό τραπέζι, που να φάμε σήμερα, εταιρικές εκδηλώσεις

Veluda

16195050_1295339797196997_1439415547280884286_n

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ 2017-2018 ΣΤΟΝ ΑΡΟΛΙΘΟ

Προορισμοί κοντά στο Ηράκλειο, Όμορφα χωριά κοντά στο Ηράκλειο, Εξορμήσεις στη περιοχή Ηρακλείου, Χώροι για παιδιά στο Ηράκλειο Κρήτης,Δράσεις για παιδιά, Εκδρομές κοντά στη πόλη του Ηρακλείου

Χαρούμενες στιγμές με κρητικόπουλα

Βιωματικές Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες

Στο πλαίσιο των δράσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων της Παράδοσης «Νόστος», από την 1η Κυριακή του Νοέμβρη και σχεδόν κάθε Κυριακή μεσημέρι έως και τον Απρίλιο στον Αρόλιθο, οργανώνουμε εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες ή και θεατρικά δρώμενα για τις οικογένειες και τα παιδιά που επιθυμούν να κάνουν μια σύντομη εξόρμηση κοντά στο Ηράκλειο!  Όλες οι δραστηριότητες είναι εμπνευσμένες από τις παραδόσεις της Κρήτης και την αντίστοιχη εποχή (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες)!

Ο Αρόλιθος το παραδοσιακό κρητικό χωριό ως προορισμός κοντά στο Ηράκλειο αποτελεί μια ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από το ρυθμό της πόλης αλλά και συνάμα να μην απομακρυνθούν ιδιαίτερα.  Χαρούμενη δραστηριότητα για τα παιδιά, καφεδάκι, στο καφενείο του χωριού «Η ωραία Κρήτη»  για τους γονείς και φαγητό για όλη την οικογένεια στη ταβέρνα «Δελφύς»

Πότε

Τις Κυριακές των χειμερινών μηνών Νοέμβριο-Απρίλιο στις 12:30 το μεσημέρι συγκεντρωνόμαστε γονείς και παιδιά σε ένα παραδοσιακό κρητικό χωριό, και ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία που διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά. Το ίδιο το περιβάλλον, η ιστορία αλλά και οι εμψυχωτές που παρουσιάζουν το πρόγραμμα, δημιουργούν τη καλύτερη μαγιά για να ευχαριστηθούν γονείς και παιδιά την εκδρομή τους και να απολαύσουν τη Κυριακάτικη τους έξοδο.  Οι εκπαιδευικές δραστηριότητες και τα δρώμενα απευθύνονται κυρίως σε παιδιά άνω των 5 ετών. Σε κάποιες περιπτώσεις, όταν το παιδί είναι μικρό (κάτω των 5), θα πρέπει τουλάχιστον ένας γονιός να το συνοδέψει.

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 – «Εκπαιδευτική Δραστηριότητα» Το θέμα θα ανακοινωθεί
Κυριακή 05/11, 12/11, 19/11, 26/11

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 – «Θεατρικό Χριστουγεννιάτικο Δρώμενο»-Το θέμα θα ανακοινωθεί
Κυριακή 03/12, 10/12, 17/12

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 - «Εκπαιδευτική Δραστηριότητα» Το θέμα θα ανακοινωθεί
Κυριακή 14/01, 21/01, 28/01

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 – «Θεατρικό Αποκριάτικο Δρώμενο»-Το θέμα θα ανακοινωθεί
Κυριακή 04/02, 11/02, 25/02

ΜΑΡΤΙΟΣ 2018 - «Θεατρικό Πασχαλινό Δρώμενο»-Το θέμα θα ανακοινωθεί

Κυριακή 04/03, 11/03, 18/03,

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018 - «Πασχαλινό Θεατρικό Δρώμενο»-Το θέμα θα ανακοινωθεί
Κυριακή 01/04, 15/04, 22/04 29/04

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ο αριθμός των παιδιών σε κάθε ομάδα δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30. Ο περιορισμός αυτός τίθεται προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή εξέλιξη των προγραμμάτων και η καλύτερη δυνατή συμμετοχή των παιδιών.

Σας τονίζουμε ιδιαίτερα ότι για την καλύτερη λειτουργία του χώρου για τα παιδιά και τη δική σας εξυπηρέτηση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς για να δηλώσετε συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που επιθυμείτε.

Υπάρχει συμβολικό κόστος συμμετοχής ανά παιδί. Οι γονείς δωρεάν.

Στον Αρόλιθο λειτουργεί η ταβέρνα Δελφύς με κρητική κουζίνα και το παραδοσιακό καφενείο για την εξυπηρέτηση σας.

Βρείτε μας

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή ερωτήσεις μπορείτε να καλείτε στο 2810 821050 (Εσωτερικό 239) ή να στείλετε email στο museum@arolithos.com. Φυσικά μπορείτε να επισκέπτεστε και τη σελίδα μας στο Facebook ώστε να μαθαίνετε τα νέα μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

Επίσημη ιστοσελίδα:  www.arolithos.com

The Path to Arhatship in Arolithos Traditional Cretan Village

Seminar, Yoga, Breath, Healing therapies, Be you, Be yourself, Learn about yourshelf, Be aware of yourself

This February in Arolithos

Το μονοπάτι για το Arhatship για πρώτη φορά στην Ελλάδα

με τον Μauro Baratti

(απευθείας μαθητή του Maha Atma Choa Kok Sui)

Ηράκλειο 10-11-12 Φεβρουαρίου

http://theinnersciences.net/

————————–————————–————————–————
~Arhat σημαίνει «Ένας τελειοποιημένος», ή «Μια εξαιρετικά εξελιγμένη ύπαρξη»

Τι είναι το μονοπάτι για το Arhatship;

Το μονοπάτι για το Arhatship είναι ένα περιεκτικό σύστημα διαλογισμών & πνευματικών πρακτικών τo οποίo μπορεί να ακολουθήσει ο καθένας, ώστε να επιταχύνει με ασφαλή τρόπο την πνευματική του εξέλιξη.

Οι πρακτικές που θα διδαχθούν σε αυτό το σεμινάριο, είναι μια σύνθεση και ενσωμάτωση από όλες τις παραδόσεις, έτσι όπως ξεπήδησε από την σοφία του Μaha Atma Choa Kok Sui και άλλων πεφωτισμένων δασκάλων, τις οποίες συνέλλεξε η Charlotte Anderson, η πνευματική σύντροφος του Μάχα Άτμα Choa Kok Sui.

Τo Μονοπάτι για το Arhatship είναι μία τέλεια ισορροπημένη και δομημένη μέθοδος, αποτελούμενη από:

- Διαφορετικές ενεργειακές πρακτικές και πνευματικούς διαλογισμούς για κάθε ημέρα της εβδομάδας
- Εξαιρετικά προηγμένες τεχνικές για εσωτερικό καθαρισμό
- Εσωτερικές και πνευματικές διδασκαλίες απίστευτης αξίας
- Πρακτικές Μέθοδοι για βελτίωση της ζωής σας

————————–————————–————————–——

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις;

Το Μονοπάτι για το Arhatship είναι ένα προχωρημένο σεμινάριο.
Γι’αυτό το λόγο θα πρέπει να παρακολουθήσετε πρώτα τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω μαθήματα…

-Pranic Energy Healing επίπεδο 1
- The Technology of Feeling Subtle Energies

Για όσους ενδιαφέρονται για ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ARHATSHIP το ακόλουθο μάθημα:
«The Technology of Feeling Subtle Energies»

θα είναι σε ειδική τιμή (20% έκπτωση) = 60euros και μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω ημερομηνίες:

-Κυριακή 15 Ιανουαρίου ώρες 12.00 έως 20:00
-Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ώρες 12.00 έως 20:00

Το σεμινάριο Τo Μονοπάτι για το Arhatship θα πραγματοποιηθεί

Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 10-11-12 Φεβρουαρίου

(από το απόγευμα της Παρασκευής, το Σάββατο όλη την ημέρα, την Κυριακή έως το βράδυ)

~Πόσο κοστίζει;

Επειδή θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα να έχουν πρόσβαση σε αυτό το μάθημα – καταφέραμε να κλείσουμε μειωμένη τιμή για την Ελλάδα η οποία είναι 250ευρώ για όλο το σεμινάριο.

Τιμή «late booking» (για κρατήσεις(μετά τις 31 Ιανουαρίου) = 300e

Λίγα λόγια για τον εισηγητή:

O Mauro Baratti είναι ένας Arhatic Yogi με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας.

Ήταν ένας από τους πρώτους μαθητές του Maha Atma Choa Kok Sui στην Ιταλία και αργότερα στενός συνεργάτης της Charlotte Anderson.

Είναι συνιδρυτής του Institute of Inner Science στην Ιταλία και πρόεδρος του Inner Science Center στο Μιλάνο. Διδάσκει τα προχωρημένα επίπεδα του Pranic Energy Healing , το Path to Arhatship και άλλα προχωρημένα σεμινάρια για το Institute of Inner Science

Κλείστε την συμμετοχή σας στο ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ARHATSHIP:
Ε-mail:
emanuele_argento@hotmail.com
info@bio-psychosynthesis.org
tel. 6944.31.03.54

~Τι θα κάνω μετά το μάθημα;

Μετά το μάθημα θα έχετε ένα ολοκληρωμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα που θα σας λέει ακριβώς τι να κάνετε πρακτική και με ποιόν τρόπο και μέρα…

Επίσης θα έχετε πρόσβαση σε μία ιστοσελίδα γεμάτη πηγές για την πρακτική σας, όπου θα βρείτε ακουστικά αρχεία με την φωνή των Δασκάλων, τα οποία μπορείτε να ακολουθήσετε βήμα-βήμα για να είστε σίγουροι ότι κάνετε την πρακτική σας σωστά…

http://arhaticyoga.org/

Εδώ στο Ηράκλειο, μετά το μάθημα ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ARHATSHIP , θα οργανώσουμε τακτικές συναντήσεις (κλειστές ομάδες μόνο για ασκούμενους Arhatship Γιόγκι) για άσκηση από κοινού, ώστε πάντα να έχετε ένα σημείο αναφοράς για τον διαλογισμό σας…

 

 

Από αυτή τη Κυριακή τα «Μικρομαγειρέματα» στον Αρόλιθο

κρητική κουζίνα, κρητική διατροφή, κρητικές γεύσεις, τοπικά προιόντα, εκπαιδευτικά προγράμματα, προγράμματα μουσειοπαιδαγωγικής, μουσεία και σχολεία, γονείς και παιδιά, κυριακάτικες αποδράσεις

Μικρομαγειρέματα