Οι μουσικές κρητικές βραδιές του χειμώνα στον Αρόλιθο!

Γεια σας! Άρχισε να χειμωνιάζει για τα καλά 🙂 Κάθε χειμώνα στον Αρόλιθο οργανώνουμε κρητικές, μουσικές βραδιές στην χειμερινή μας ταβέρνα! Και φέτος λοιπόν θα έχουμε μαζί μας καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου της κρητικής μουσικής!

Θα ξεκινήσουμε με την Παρέα του Υάκινθου που θα είναι μαζί μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, καθώς και Κυριακές μεσημέρια! Μια παρέα από ταλαντούχους νέους μουσικούς! Αργότερα, όπως και κάθε χρόνο, θα είναι μαζί μας οι Νικηφόρος Αεράκης και Γιώργης Βρέντζος (Κάτης). Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες που μας χαρίζουν απίστευτες βραδιές, γεμάτες κέφι και ποιοτική, παραδοσιακή μουσική με τη λύρα, το μαντολίνο και τις καταπληκτικές φωνές τους! Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι Δημήτρης και Μιχάλης Κουνάλης! Πατέρας και γιος, λύρα και μαντολίνο αντίστοιχα, σε μουσικές βραδιές με καλή διάθεση και κρητική μουσική!

Και μην ξεχνάμε φυσικά την κουζίνα της ταβέρνας του Αρόλιθου! Πεντανόστιμα κρητικά πιάτα και καλό κρασί! Παραδοσιακά γλυκά και άψογη εξυπηρέτηση! Σας περιμένουμε όλους και φέτος για να διασκεδάσουμε παρέα 🙂

Περισσότερες πληροφορίες για τις μουσικές, κρητικές βραδιές στον Αρόλιθο, όπως ημερομηνίες και ώρες, θα ανακοινώσουμε σε λίγες μέρες! Για να μένετε ενήμεροι μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook και να βλέπετε τα νέα μας 🙂 Επίσης μπορείτε να καλέσετε στο 2810 821050 ή να στείλετε email στο info@arolithos.com . Σας ευχαριστούμε!

Ένα σχόλιο στο “Οι μουσικές κρητικές βραδιές του χειμώνα στον Αρόλιθο!

  1. Πίνγκμπακ: Διαγωνισμός μαντινάδας! | arolithos blog

Τα σχόλια είναι κλειστά.