«ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» – Δωρεάν ξενάγηση & δραστηριότητα!

Γεια σας! Κάθε χρόνο το Μουσείο μας διοργανώνει με επιτυχία Εκπαιδευτικά Προγράμματα για τους μικρούς του φίλους! Φέτος όμως, κάτι νέο έρχεται να προστεθεί στην προσπάθειά μας ;) Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης «Νόστος» και το Μουσείο Αγροτικής Ιστορίας και Λαϊκής Τέχνης που βρίσκεται στον ΑΡΟΛΙΘΟ το Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό, οργανώνουν τη δράση «Ανοικτή αγκαλιά»! Αφορμή στάθηκε η αγάπη μας για την παράδοση και η ανάγκη μας να την μεταδώσουμε στα μικρά παιδιά :)

Από τη Κυριακή 20/11/2011 και κάθε Κυριακή μεσημέρι έως το τέλος του Μάρτη, θα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ για τους μικρούς μας φίλους και ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ για τους ενήλικες στο Μουσείο :) Η δραστηριότητα αρχίζει στις 12:00, η διάρκεια της δράσης είναι μιάμιση ώρα και απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 12 ετών και στους γονείς τους! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση συμμετοχής μέχρι το Σάββατο το απόγευμα της εκάστοτε εβδομάδας για την εξασφάλιση θέσεων ;)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2810 821050 ή να στείλετε email στο nostos@arolithos.com ! Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στον χώρο μας και να περάσουμε παρέα ένα όμορφο και δραστήριο Κυριακάτικο μεσημέρι! Μια «Ανοικτή αγκαλιά» θα σας περιμένει :)

Ένα σχόλιο στο «ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» – Δωρεάν ξενάγηση & δραστηριότητα!

  1. Πίνγκμπακ: Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Μουσείου μας! | Arolithos blog

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>