3 σημαντικές πηγές “ζωής”

Όλο και περισσότεροι είμαστε εκείνοι που αναζητούμε συνειδητά μια ισορροπημένη διατροφή, που θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε ένα υγιές σώμα, αλλά και γενικότερα μια καλή υγεία!

Εμείς θα σας προτείνουμε τρεις κατηγορίες προϊόντων, που αν μπουν στην διατροφή σας καθημερινά, σίγουρα θα δείτε μεγάλες αλλαγές!

1. Φρούτα

Φρούτα

Φρούτα

Τα φρούτα είναι πηγή πλούσιων θρεπτικών συστατικών και ωφελούν τον οργανισμό μας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Περιέχουν φυσικά σάκχαρα, φυτικές ίνες, μέταλλα και ποικιλία βιταμινών, που βοηθούν στην άμυνα του ανθρώπινου σώματος, αλλά και σε πολλές άλλες λειτουργίες του.

2. Δημητριακά

Δημητριακά

Δημητριακά

Τα δημητριακά και ειδικά τα προϊόντα ολικής άλεσης, περιέχουν εύρος θρεπτικών συστατικών που ωφελούν τον οργανισμό: Φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και σημαντικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως σίδηρο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο, συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού και του πεπτικού συστήματος.

3. Λαχανικά

Λαχανικά

Λαχανικά

Τα λαχανικά είναι εξαιρετική πηγή θρεπτικών συστατικών για τον οργανισμό μας και μάλιστα περιέχουν πολύ λίγες θερμίδες, επομένως η κατανάλωσή τους, ουσιαστικά έχει μόνο οφέλη για τον οργανισμό. Βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, φυτικές ίνες που περιέχουν βοηθούν στην άμυνα του οργανισμού, καθώς θωρακίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα.  καθώς και φυτικών ινών που βοηθούν στην άμυνα και στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Απολαύστε πάντα με μέτρο, για καλή υγεία και ευεξία!