Κυριακές Ιανουαρίου για παιδιά, με το “Καλειδοσκόπιο της Παράδοσης”!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης “ΝΟΣΤΟΣ” και το ΜΟΥΣΕΙΟ Αγροτικής Ιστορίας & Λαϊκής Τέχνης παρουσιάζουν την Εκπαιδευτική Δραστηριότητα:

«Καλειδοσκόπιο της Παράδοσης»!

Για τις ΚΥΡΙΑΚΕΣ 17, 24 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στον χώρο του Μουσείου στον Αρόλιθο! Μια τετράπτυχη εκπαιδευτική δραστηριότητα για παιδιά, που θα τους δώσει την ευκαιρία να:

α) Γνωρίζουν το παλιό σπίτι και να αναπλάσουν ζυμάρι!
β) Γίνουν γεωργοί, να σκαλίσουν τη γη και φυτέψουν σποράκια!
γ) Με πηλό να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα!
δ) Να αναπαραστήσουν και να ζωγραφίσουν μοτίβα από ένα υφαντό!

Όλα τα παιδιά θα γευτούν τυρί, ελιές, ψωμί και ελαιόλαδο, και θα διασκεδάσουν με Κρητική μουσική και χορό! Απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και άνω. 

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12:30 το μεσημέρι και διαρκεί μιάμιση ώρα! Υπάρχει συμβολικό κόστος συμμετοχής ανά παιδί. Οι γονείς δωρεάν! Στον χώρο θα λειτουργεί το παραδοσιακό καφενείο και η ταβέρνα για την εξυπηρέτησή σας!

Καλέστε μας στο 2810 821050 ή στείλτε email στο museum@arolithos.com για δηλώσεις συμμετοχής ή πληροφορίες! Είναι σημαντικό να δηλώσετε συμμετοχή εκ των προτέρων, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων! Μπορείτε επίσης να επισκέπτεστε και τη σελίδα μας στο facebook, όπου αναρτούνται καθημερινά νέες ενημερώσεις σχετικά με το πρόγραμμα! Σας περιμένουμε με τα παιδάκια σας για μια αξέχαστη διαδραστική εμπειρία που θα χαρίσει χαρά και γνώσεις στους λιλιπούτειους φίλους μας :-D