Επιλέξτε Γλώσσα: Greek Version English Version German Version - Under Construction French Version
 
 
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το εστιατόριο στον Αρόλιθο διαθέτει τη μεγάλη εσωτερική αίθουσα για τον χειμώνα μέχρι την στιγμή που ο καιρός θα επιτρέψει την χρήση της πλατείας. Η χωρητικότητά του είναι για 300 άτομα και χωρίζεται σε τρία διαζώματα. Κατά κύριο λόγο λειτουργεί ως εστιατόριο στο οποίο διοργανώνονται μουσικοχορευτικές βραδιές, εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, (γάμοι, βαπτίσια), εκδηλώσεις εταιρειών, επίσημα δείπνα VIPs κτλ. Η ίδια αίθουσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διοργάνωση καλλιτεχνικών εκθέσεων, προβολή εταιρειών και των προϊόντων τους, εκδηλώσεις συλλόγων και άλλων φορέων.

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο οι εκδηλώσεις αυτές λαμβάνουν χώρα στην μεγάλη πλατεία του χωριού η οποία έχει χωρητικότητα 1500 ατόμων. Η πλατεία είναι καλυμμένη από τον φυσικό ίσκιο των δέντρων. Στον ίδιο χώρο επίσης υπάρχει η εκκλησία της Αναλήψεως του Κυρίου η οποία εορτάζει σαράντα ημέρες μετά το Πάσχα. Κατά την ημέρα της εορτής της γίνεται πανηγύρι στο χωριό.ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Μία από τις σπουδαιότερες εκδηλώσεις του Αρόλιθου την οποία έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες τουρίστες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο είναι η Παραδοσιακή Βραδιά.

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

H μουσικοχορευτική εκδήλωση έχει διάρκεια δυόμισι ωρών. Κατά την διάρκειά της παρουσιάζονται χοροί από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα.

Το συγκρότημά μας μέσα από μια πληθώρα εναλλαγή κουστουμιών και με τις μελωδίες της μουσικής δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα, μια βραδιά ξεχωριστή γεμάτη από διασκέδαση, κρασί και φαγητό.